Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldība ar 12 785 eiro atbalsta sociālās jomas biedrības, nodibinājumus un pasākumus

Rīga, 1.marts, LETA. Kuldīgas novada pašvaldība šajā gadā sociālās jomas biedrībām, nodibinājumiem un pasākumiem atvēlējusi 12 785 eiro lielu finansējumu, aģentūru LETA informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Finansiālu atbalstu no pašvaldības pieprasīja 15 biedrības, un piešķirtais finansējums to darbam šajā gadā ir 11 585 eiro. Vislielāko finansējumu - 1200 eiro katra - saņems četras biedrības - pensionāru apvienība "Rumbiņa", Kuldīgas novada politiski represēto biedrība, Latvijas nedzirdīgo savienības Kuldīgas nodaļa, kā arī Kuldīgas novada invalīdu biedrība.

Tikmēr 1000 eiro piešķirti invalīdu biedrībai "Tu vari".

Savukārt 1200 eiro atvēlēti sociālās jomas biedrību rīkotiem pasākumiem. Finansējums piešķirts trim pasākumiem - 820 eiro Kuldīgas senioru skolas pasākumiem, 230 eiro Latvijas Nedzirdīgo savienības Kuldīgas reģionālās biedrības pasākumam "Mēs runājam zīmēs", kā arī 150 eiro ikgadējam Usmas baznīcas Vasarsvētku pasākumam ģimenēm ar bērniem.

Finansējums tika pieprasīts vēl trīs biedrību pasākumiem, taču tie neatbilda projektu konkursa nolikumam, piebilda Duļbinska.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)