Banner 980x90

Kuldīgas novadā sešpadsmito reizi svinēs Ķikuru ezera svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 30.jūlijā, Kuldīgas novada Turlavas pagastā, Ķikuru ezera krastā sešpadsmito reizi svinēs Ķikuru ezera svētkus. Šogad svētku viesi aicināti padomāt un ierasties "zemnieku stila" noformējumā.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Turlavas pagasta sporta organizatore Džanita Freija, jau agri no rīta plkst.6.00 sāksies makšķerēšanas sacensības. No izmakšķerētajām zivīm saimnieces pagatavos gardu zivju zupu, ar kuru cienās svētku dalībniekus.

Plkst.12.00 ieradīsies Neptūns ar savu svītu. Pēc neliela koncerta apbalvos makšķerēšanas sacensību uzvarētājus. No plkst.13.00 sāksies sacensības "Trakajā futbolā" un "Stilīgajā volejbolā". Bērniem piedāvās dažādas sportiskas atrakcijas, piepūšamo atrakciju un ūdensbumbas.

Pieaugušajiem būs iespējams piedalīties dažādās jautrās, netradicionālās atrakcijās un stafetēs. Plkst.19.00 būs iespēja dziedāt karaoke, bet no plkst.22.00 līdz pat četriem rītā – dejas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)