Banner 980x90

Kuldīgas novadā sāksies bērnu reģistrācija pirmajā klasē

Ventspils, 2.janv., LETA. Šodien Kuldīgas novada skolās sāksies bērnu reģistrācija mācībām pirmajā klasē, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Kuldīgas novada dome atbalstījusi vecāku ierosinājumu noteikt, kuriem topošajiem pirmklasniekiem būs priekšroka uzņemšanai konkrētā skolā. Priekšroka pieteikt bērnu konkrētajā skolā vispirms tiks dota to bērnu vecākiem, kuru vecākie bērni jau mācās šajā skolā, kā arī konkrētās skolas pedagogiem un tehniskajiem darbiniekiem.

No šodienas pirmajā klasē reģistrēs bērnus, kuriem konkrētajā izglītības iestādē jau mācās māsas vai brāļi, un konkrētās izglītības iestādes pedagoģisko un tehnisko darbinieku bērnus.

No 16.janvāra pirmajā klasē sāks reģistrēt pārējos bērnus, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Kuldīgas novadā.

Savukārt no 16.marta līdz 2.maijam brīvajās vietās izvēlētajā skolā varēs pieteikt visus pārējos obligāto skolas vecumu sasniegušos bērnus neatkarīgi no viņu dzīvesvietas.

Piesakot bērnus pēc 2.maija, viņiem tiks nodrošināta vieta pirmajā klasē tajā skolā, kurā būs brīvas vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)