Banner 980x90

Kuldīgas novada pašvaldība aizņemsies 57 000 eiro darbiem Kuldīgas 2.vidusskolā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Kuldīgas novada domes deputāti lēmuši ņemt Valsts kasē 57 000 eiro aizņēmumu remontdarbiem Kuldīgas 2.vidusskolā, aģentūru LETA informēja pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Par šiem līdzekļiem četrās telpās vidusskolā paredzēts veikt grīdu un pārseguma konstrukciju atjaunošanu. "Ēka ir sena, un grīdas un pārsegumi savu laiku nokalpojuši, tāpēc, neveicot šos darbus, telpas nevarētu ekspluatēt," skaidroja Duļbinska. Aizņēmums tiks ņemts uz 20 gadiem.

Pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par darbu veikšanu par labāko piecu pretendentu konkurencē atzīts SIA "Pretpils" 46 494 eiro piedāvājums, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Kopējās darbu izmaksas, ieskaitot nodokli, ir 56 257 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)