Banner 980x90

Kuldīgā viesosies Baha kamermūzikas festivāls

Ventspils, 21.marts, LETA. Šodien plkst.17 Kuldīgas Mākslas namā viesosies 17.Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls, klausītājiem piedāvājot koncertprogrammu, kurā Baha mūziku atskaņos klavesīnistes Ainas Kalnciemas studenti, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kuldīgā Baha mūziku gan solo sniegumā, gan ansamblī izpildīs Kalnciemas klavesīna klases studenti Laura Tamane, Evija Auziņa, Kārlis Tirzītis un Aleksandrs Kalējs, kā arī Terēze Upatniece (soprāns), Sigita Razminoviča (flauta), Ilze Tomašefska (vijole) un Kristers Šīmanis (čells).

Koncertā skanēs sonātes flautai un klavesīnam, čellam un klavesīnam, vijolei un klavesīnam, kā arī daļas no Franču svītas si minorā un ārija no Kantātes Nr.51 "Jeuchzet Gott in allen Landen".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)