Banner 980x90

Kuldīgā par teju 248 000 eiro būvē pastaigu takas Ventas kreisajā krastā

Rīga, 29.okt., LETA. Kuldīgā, Ventas kreisajā krastā, par teju 248 000 eiro tiek būvētas pastaigu takas un skatu laukumi, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Ventas kreisajā krastā pa jaunajām pastaigu takām varēs aiziet no Pils ielas līdz pat jaunajam tiltam. Abu pastaigu taku kopējais garums sasniegs 2,5 kilometrus, takas būs divus metrus platas.

Taka no Pils ielas līdz Rūpniecības un Vienības ielas noejai pie Ventas būs apgaismota un sāksies ar skatu laukumu. Takā tiks ierīkota arī videonovērošana.

Otra taka vedīs no Rūpniecības un Vienības ielas noejas pie Ventas līdz jaunajam tiltam, kur taka noslēgsies ar skatu laukumu. Taku malās būs labiekārtotas atpūtas vietas ar soliņiem un atkritumu urnām.

Būvdarbus veic būvuzņēmējs SIA "KCE", būvuzraudzību nodrošina SIA "BaltLine Globe", bet autoruzraudzību - SIA "SNB projekti" un SIA "Volts 1". Būvniecība izmaksās ir 247 646 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Taku izveide norisinās Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projektā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)