Banner 980x90

Kuldīgā par 286 868 eiro nosiltināta sociālā dienesta ēka

Ventspils, 21.nov., LETA. Noslēgušies Kuldīgas novada Sociālā dienesta ēkas Dzirnavu ielā 9 siltināšanas darbi, kas izmaksāja 286 868 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Projekta mērķis bija ēkas atjaunošana, lai samazinātu siltuma zudumus, uzlabotu energoefektivitāti, kā arī samazinātu pašvaldības izdevumus par ēkas uzturēšanu un paaugstinātu tās ilgtspēju un kvalitāti.

Siltināta ēkas fasāde un cokols, bēniņu un pagraba pārsegumi, nomainīts jumta segums, jumta konstrukcijas un logi, kā arī atjaunots ēkas ieejas mezgls. Jumta krāsošana tiks veikta pavasarī, kad būs šādu darbu veikšanai atbilstoši laikapstākļi.

Būvdarbus veica pilnsabiedrība "Konsorcijs RT-ALTE".

Projekta īstenošanai piesaistīts līdzfinansējums 85% apmērā no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

Sociālā dienesta speciālisti atkal pieņem apmeklētājus ierastajās telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)