Banner 980x90

Kuldīgā pagarina skolēnu pieteikšanos uz vakantajām darba vietām jūlijā un augustā

Rīga, 30.maijs, LETA. Kuldīgā līdz 14.jūnijam pagarināta skolēnu pieteikšanās uz vakantajām darba vietām jūlijā un augustā, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Par brīvajām darba vietām 16 un 17 gadus veciem jauniešiem jāinteresējas Kuldīgas novada pašvaldībā pie Administratīvās nodaļas speciālistes Baibas Mālnieces. Iespēja apgūt darba iemaņas un prasmes nodrošinās jauniešiem, kuru dzīvesvieta deklarēta Kuldīgas novadā un kuri mācās vispārizglītojošās vai profesionālās izglītības iestādēs.

Jau ziņots, ka Kuldīgas novada pašvaldība, sadarbojoties ar Kuldīgas novada uzņēmējiem, kopš 2011.gada skolēniem piedāvā iespēju vasaras brīvlaikā strādāt. Darbs vasarā sniedz jauniešiem izpratni par dažādām profesijām un nepieciešamo zināšanu līmeni tajās, darba saturu, pienākumiem un atbildību pret darbu. Tā ir iespēja gūt praktisko pieredzi profesionāļu uzraudzībā un nopelnīt savu pirmo algu.

Nodarbinātie skolēni strādās vienu mēnesi četras stundas dienā, 20 stundas nedēļā, saņemot atlīdzību pēc valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes par faktiski nostrādātajām stundām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)