Banner 980x90

Kuldīgā notiks ziemas festivāls "Notici brīnumam"

Ventspils, 27.nov., LETA. Decembrī Kuldīgā norosināsies ziemas festivāls "Notici brīnumam", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Festivāla atklāšana notiks 2.decembrī plkst.12, kad svētku kņada pārņems Liepājas ielas dāvanu tirdziņu, kur pie vairāk nekā simts tirgotājiem varēs iegādāties našķus, dāvanas un citas noderīgas lietu. Dāvanas un gardumus varēs iegādāties arī divos stikla namiņos Rātslaukumā. Vienā namiņā savu preci piedāvās lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība "Kuldīgas labumi", bet otrā tirgosies uzņēmumi, kas darbojas Kuldīgas biznesa inkubatora paspārnē.

Rātslaukumā pie lielās svētku egles sliesies rūķu pils "Divas spices". Tur rosīsies rūķi un spēlēs pavisam rūķu orķestris. Liepājas ielā 3 durvis vērs rūķa istaba ar vēstuļu rakstīšanas iespēju, bet Vecajā rātsnamā varēs piedalīties sveču apgleznošanas darbnīcā. Plkst.13.30 ar koncertu "Ziemai savi svētki ir" Svētās Katrīnas baznīcā viesosies bērnu ansamblis "Dzeguzīte", instrumentālā grupa un Normunds Rutulis. Plkst.15 Rātslaukumā pasaku un rotaļu lādi vērs Liepājas ceļojošais leļļu teātris "Maska", bet plkst.16.30 sāksies bērnu un jauniešu teātra "Focus" uzvedums "Cirka ponijmeitenes Patrīcijas Ziemassvētki". Kuldīgas svētku egles iedegšana notiks ap plkst.17.

Svētku laiku Kuldīgā izbaudīt varēs līdz pat 25.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)