Banner 980x90

Kuldīgā notiks tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda"

Ventspils, 17.maijs, LETA. 3.jūnijā Kuldīgā norisināsies tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda", kas pulcēs ap 4000 dalībnieku no visas Latvijas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda" ir ikgadējs pasākums, kurā piedalās skolēnu tautas deju kolektīvi no dažādiem Latvijas novadiem. Šogad pasākums norisināsies divās Latvijas pilsētās - Kuldīgā un Cēsīs.

Kuldīgā dejotāji uzstāsies vairākos koncertos, kā arī dosies svētku gājienos. Diena sāksies ar diviem ielu koncertiem - plkst.10 pie tirdzniecības centra "Rimi" un plkst.10.25 Pilsētas dārzā. Savukārt pievakarē skatītāji aicināti atbalstīt festivāla dalībniekus svētku gājienā - tas sāksies plkst.17 Kuldīgas Rātslaukumā un vedīs pa Liepājas ielu uz pilsētas estrādi. Festivāla kulminācijā plkst.18 Kuldīgas estrādē notiks lielkoncerts "Dievzemītes rakstus pinu".

Visas dienas garumā Kuldīgas pilsētas estrādē varēs aplūkot skolēnu vizuālās mākslas darbu izstādi.

Festivālu organizē Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar Valsts izglītības un satura centru un Valsts kultūrkapitāla fondu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)