Banner 980x90

Kuldīgā notiks putnu vērošanas pārgājiens

Ventspils, 26.sept., LETA. Sestdien, 30.septembrī, Kuldīgā notiks putnu vērošanas pārgājiens, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pulcēšanās pārgājienam notiks plkst.9 Pilsētas dārzā pie Kuldīgas novada muzeja. Pārgājienu, kura ilgums būs trīs stundas, vadīs ornitologs Ritvars Rekmanis.

Pārgājiena dalībnieki aicināti nodrošināties ar rudens mainīgajiem laikapstākļiem piemērotu apģērbu un apaviem. Ieteicams līdzi ņemt binokli un fotoaparātu.

Pasākums Kuldīgā ir viens no Eiropas putnu vērošanas dienu pasākumiem, kas 30.septembrī un 1.oktobrī norisināsies dažādās vietās Latvijā.

Pērn Eiropas putnu vērošanas dienu laikā gandrīz 30 000 cilvēku no 40 valstīm vienas nedēļas nogales laikā novēroja ap 5,8 miljoniem putnu. Savukārt Latvijā ap 500 putnu draugu ziņoja par apmēram 42 000 putnu no 154 sugām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)