Banner 980x90

Kuldīgā notiks publiskā adīšanas diena

Rīga, 11.jūn., LETA. Par godu Publiskajai adīšanas dienai 15.jūnijā no plkst.11 līdz 14 Kuldīgas novada muzeja rokdarbu kopa "Čaupe" aicina ikvienu adītāju ņemt līdzi savu adīkli un nākt uz muzeju, lai kopā vienotos adīšanas priekā, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Āboliņa.

Publiskās adīšanas laikā ikvienam interesentam būs iespēja aplūkot rokdarbu kopas "Čaupe" dalībnieču sarūpēto ekspresizstādi. Tajā būs apskatāmas dažādās tehnikās veidotas cepures, ko darinājušas čaklās rokdarbnieces, stāstīja Āboliņa.

Rokdarbu kopa "Čaupe" darbojas kopš 2011.gada. Tā radās kā sabiedriska iniciatīva, tematiskās izstādes "Silda mani cimdi, zeķes, silda siltas villainītes" izglītojošo programmu laikā.

Pašlaik kopā darbojas 30-35 rokdarbnieces. Nodarbības, kurās  kopas dalībnieces apgūst dažādas rokdarbu tehnikas un mācās izgatavot skaistas lietas, notiek divas reizes mēnesī. Rokdarbu kopā darboties var ikviens - gan ar, gan bez priekšzināšanām. Rokdarbnieces ir liels atbalsts muzeja un pilsētas organizētajās aktivitātēs, rīkojot radošās darbnīcas un meistarklases, teica Āboliņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)