Banner 980x90

Kuldīgā notiks pieaugušo izglītībai veltīti semināri

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pirmdien, 22.augustā, Kuldīgas novada Pieaugušo izglītības centrā notiks divi pieaugušo izglītībai veltīti semināri, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) un Eiropas Komisijas pieaugušo izglītības projektu komunikācijas koordinatore Daina Jāņkalne.

Plkst.10.30 nozares profesionāļi, pašvaldību un nevalstiskā sektora darbinieki, kā arī visi pieaugušo izglītības procesā ieinteresētie tiek aicināti diskutēt par pieaugušo izglītības kvalitātes jautājumiem. Saskaņā ar likumdošanu tieši pašvaldība dod atļauju gan formālo, gan neformālo pieaugušo izglītības programmu īstenotājiem darboties tās teritorijā.

IZM, kas koordinē Latvijas pieaugušo izglītības sfēru, pašlaik strādā pie ieteicamo kritēriju kopuma, kas ļautu vērtēt daudzveidīgo pieaugušo izglītības pakalpojumu kvalitāti. Viens no semināra mērķiem ir iepazīstināt dalībniekus ar aspektiem, kas būtu jāņem vērā, pašvaldībās iepērkot pieaugušo izglītības pakalpojumus, skaidroja Jāņkalne. Vēl seminārā uzmanība tiks pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar neformālās izglītības atzīšanu, kā arī inovatīvu izglītības metožu izmantošanu Kuldīgas vecpilsētā.

Dienas otrajā pusē, no plkst.13.00, semināra dalībniekiem pēc izvēles būs iespēja pieteikties un piedalīties tiešsaistes treniņā, apgūstot Eiropas daudzvalodu virtuālās platformas pieaugušo izglītībai lietošanu: piekļuvi resursiem, sadarbības partneru meklēšanu, rakstu komentēšanu un publicēšanu, savu ierakstu veidošanu pasākumu kalendārā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)