Banner 980x90

Kuldīgā notiks "Jauno mediju haizivju nometne"

Ventspils, 8.aug., LETA. Sākot no šodienas, Kuldīgā nedēļas garumā norisināsies starptautiska "Jauno mediju haizivju nometne" ("Young Media Sharks 2017"), pulcējot 50 talantīgus jauniešus, aģentūra LETA uzzināja Kuldīgas novada pašvaldībā.

Uz svinīgo nometnes atklāšanu ar filmas "Atbrīvošanas diena" seansu un sarunām ar filmas režisoru Uģi Olti un producentu Uldi Cekuli šodien plkst.22 Kuldīgas brīvdabas kinoteātrī "Goldingen Knight Cinema" aicināti visi interesenti.

Nometnes laikā jaunieši no Baltijas valstīm nedēļas garumā gūs zināšanas un praktiskās iemaņas žurnālistes Inga Spriņģes, radošā direktora Paula Ķestera, televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājas Leldes Lietavietes u.c. speciālistu vadībā.

Galvenā nometnes tematika būs satura radīšana jauniešiem 21.gadsimtā. Jaunieši mācīsies, kā attīstīt ideju, piesaistīt finansējumu un veidot mediju saturu, kas ne tikai iegūst popularitāti, bet ir arī sociāli nozīmīgs. Īpaša uzmanība šogad tiks pievērsta jaunai multimediju formātu izveidei, ko būtu iespējams realizēt arī citās valstīs, veidojot ilgtspējīgu sociālās uzņēmējdarbības modeli, kurā darbosies paši jaunieši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)