Banner 980x90

Kuldīgā Jāņu naktī notiks pliko skrējiens pāri Ventas tiltam

Ventspils, 19.jūn., LETA. Kuldīgā Jāņu naktī notiks pliko skrējiens pāri Ventas tiltam, aģentūru LETA informēja kuldīdznieki.

Pliko "jāņabērnu" skrējiens, uz kuru tiek gaidīti drosmīgi un veselīgi domājošie līgotāji, Kuldīgā šogad notiks jau 18.reizi.

Jāņu naktī ap plkst.3 vecā Kuldīgas ķieģelu tilta sākumā, pie bijušajām dzirnavām, atskanēs starta šāviens "Pliko skrējienam 2018". Tas vedīs pāri senajam 164 metrus garajam velvju tiltam. Finišā ikviens varēs veldzēt slāpes pie alus kausa.

Kā paveštīja kuldīdznieki, atšķirībā no citviet Latvijā notiekošajiem līdzīgiem pasākumiem šo neviens nerīko - tajā vienkārši piedalās bez jebkādas dzimuma, vecuma vai rasu diskriminācijas. Vienīgais pieļaujamais piesegs skrējienā ir Jāņu vainags vai pirts cepure, bet - tikai galvā. Kājas var būt apautas, taču "ne līdz padusēm". Skrējiena ierobežošanai, neļaujot tam "izlauzties" līdz Pārventas dzīvojamo māju rajoniem, otrpus tilta notiks tā sauktā pliko skrējēju "bremzēšana" ar vēsu alu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)