Banner 980x90

Kuldīdzniekus aicina piedalīties diskusijās ar uzņēmējiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Kurzemes Biznesa inkubators piektdien, 18.martā ielūdz uz pasākumu - diskusiju ''Sadarbība ar partneriem – iespējas un riski'', kurā uzņēmēji un biznesa atbalsta sektora pārstāvji pastāstīs par savu uzņēmumu darbību, īpaši akcentējot sadarbības veidošanu ar partneriem un to, ko noteikti jāņem vērā sadarbības uzsākšanas izvērtēšanā. 

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldības pārstāvji, pasākums norisināsies Kuldīgā, Pilsētas laukumā 3, plkst.15.00.

"Kafija ar ekspertu" ir neformāla tikšanās ar dažādu uzņēmumu pārstāvjiem, kurā aicināts piedalīties ikviens, kurš jau uzsākuši savu uzņēmējdarbību vai vēlas savu nākotni saistīt ar uzņēmējdarbību.

Diskusijā piedalīsies uzņēmēji un biznesa atbalsta sektora pārstāvji. Swedbank finanšu plūsmas eksperte Liene Kirma iepazīstinās ar on-line rīku Business Network un tā sniegtajām iespējām e-vidē, SIA "Alias products" pārstāvētā zīmola Baudi idejas autore Agnese Buka pastāstīs par interesanto biznesa ideju, sasniegumiem un savu pieredzi organizējot sadarbību ar dažādiem sadarbības partneriem, savukārt konditorejas ceha pārstāvis Juris Goldmanis iepazīstinās dalībniekus ar sava uzņēmuma SIA "Ineses Tortes", tā sadarbības veidošanu ar tirdzniecības tīkliem Latvijā un citiem sev svarīgiem partneriem.

Dalība seminārā ir bezmaksas!

Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz 17.martam, sūtot pieteikumu uz e-pastu:SALVIS@KBI.LV, vai arī zvanot uz numuru 288663400.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)