Banner 980x90

Kredīts bez procentiem – izdevīgi SMScredit.lv

Mūsdienās īstā dzīve sākas krietni ātrāk nekā deviņdesmitajos. Ātri ir jākļūst pieaugušajiem. Neplānoti maksājumi ir mūsdienu dzīves realitāte. No vecākiem, kuru finansiālā situācija arī nav iepriecinoša, aizņemties negribas. SMScredit.lv piedāvā īstermiņa kredītu līdz EUR 415 ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām. 

Īstermiņa kredītu ir viegli un ātri noformēt. Mājaslapā SMScredit.lv esošajā kalkulatorā atliek atzīmēt nepieciešamo naudas summu un atmaksas termiņu, aizpildīt reģistrēšanās anketu un gaidīt apstiprinājuma e-pastu.  Kad reģistrācija ir veikta, pieteikties kredītam var, arī nosūtot SMS vai piezvanot SMScredit.lv klientu centram, izstāstot – cik liels aizdevums uz kādu termiņu ir nepieciešams.

Ja kredītvēsture būs laba, kredīts tiks piešķirts ļoti ātri – vidēji desmit minūtēs. Viss atkarīgs, kādā bankā atrodas norādītais konts. SMScredit.lv sadarbojas ar visām lielākajām bankām: "Swedbank", "Citadele banka", "Nordea", "NORVIK" un "DNB", kā arī ar Latvijas Pastu un "Narvesen" preses kioskiem. 

Pirmais SMScredit.lv īstermiņa aizdevums bez komisijas maksas ir EUR 300 ar atmaksas termiņu 30 dienas. Tu atdod tik, cik biji aizņēmies. Atdodot aizdevumu noteiktajā termiņā, nākamajā kredītā būs iespējams saņemt lielāku naudas summu un izdevīgākus noteikumus. Tā punktuālajiem regulārajiem klientiem ir iespējams piedalīties lojalitātes programmā, maksājot līdz pat 20 procentiem mazāku komisijas maksu. 

SMScredit.lv, Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas biedrs, atgādina – īstermiņa kredīts jālieto apdomīgi. Tas noderēs, lai nomaksātu patiešām nepieciešamus ārkārtas maksājumus, nevis regulārās izklaides. 

Un domā līdzi – SMScredit.lv pārskatāmajā mājaslapā būs iespējams izsekot savai kredītvēsturei, un par kredīta atmaksas termiņu aizdevējs atgādinās īsziņas veidā. Ja tomēr būs nepieciešamas pagarināt kredīta atmaksas termiņu, to ir iespējams pagarināt no 14 līdz pat 30 dienām. Pagarināšanas maksa atkarīga no aizdevuma lieluma. 

Kredīts bez procentiem ir lieliska iespēja sevi radināt pie patstāvīgiem, pieaugušiem lēmumiem un finanšu izdevumu plānošanas. Jau divos pilngadības gados brīvības un patstāvības gaisu esi ieelpojis, tagad vien atliek pilnvērtīgi izmantot visas iespējas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)