Banner 980x90

Kredīts auto remontam bez ķīlas? Jā, tas ir iespējams!

Esi iegādājies elegantu auto bez garantijas, bet tas ir saplīsis, pims to esi paguvis atrādīt draugiem un ģimenei? Dzīvo "no algas līdz algai" un tagad trūkst līdzekļu, par kuriem salabot auto? Varbūt uzticīgais atomobilis kalpojis ilgus gadus un nu tam pienākušas cienījamas vecumdienas, bet Tu nespēj nodrošināt pienācīgu auto uzturēšanu, labošanu un apkopi? Jaunam auto trūkst naudas, bet vecais salūzis guļ pagalmā? Nenokar degunu! Mums ir risinājums!

Patēriņa kredīts auto remontam ļauj aizņemties naudu bez ķīlas, turklāt mūsdienās aizdevēji piedāvā iespēju aizņemties līdz pat 15 000 eiro lielas summas, neprasot pretī kādu mantisku garantu. Šī ir pietiekami liela summa, lai segtu ne tikai neparedzētu gadījumu finanses, bet arī ļautu piepildīt kādu senu vēlmi. Saplīsis auto? Aizpildi pieteikumu un nauda būs Tavā kontā vienas dienas laikā! Tas ir tieši tik vienkārši!
Atšķirībā no hipotekārā kredīta, līdzinga vai citu aizdevumu formām, kurās par finanšu atmaksas garantiju kalpo prece, kas iegādāta par aizņemto naudu, patēriņa kredītam nav nepieciešams uzrādīt Tev piederošu mantu, kas tiktu noformēta kā ķīla. Šis faktors izslēdz iemeslu uzrādīt aizņēmuma iemeslu, kas, protams, ir patīkami!

Taču visam ir arī savi mīnusi. Aizņemoties naudu bez ķīlas, var nākties krietni vien pārmaksāt. Aizņemies gudri, un tā nenotiks! Mēs piedāvājam ielūkoties Netcredit.lv sagatavotajā kredītu salīdzinājumā un tam pievienotajā kalkulatorā, kas ļaus piemeklēt tieši Tev izdevīgāko risinājumu aizņēmumam. Netcredit.lv patēriņa kredītu salīdzinājums pierāda, ka arvien vairāk aizdevēju pulkā sāk parādīties nebanku sektora biznesa dalībnieki, kas rada ne tikai lielu konkurenci aizdevēju sektorā, bet arī spiež konkurentiem samazināt kredītu likmes un atvieglot aizņēmumu nosacījumus.

Cik aizņemties? 
Lietots auto motors un tā nomaiņa nemaksā vairāk par 2000 eiro, nemaz nerunājot par citām auto detaļām, kas dažkārt mēdz pievilt. Netcredit.lv veiktie pētījumi liecina, ka vidēji Latvijas iedzīvotājs auto iegādei atvēlē ne vairāk kā 3000 eiro, kas ir pietiekami, lai iegādātos pieklājīgu B klases vieglo automobili. Taču ir kāds BET. Transportlīdzekļu vērtība ar katru gadu strauji krītas. Ja lietots vidējas klases Volkswagen auto maksā ap 3000 eiro, gadu gaitā tā vērtība var sarukt pat par pusi. Tas tādēļ, ka tehniskās īpašības un mehānikas kvalitāte sarūk straujāk, nekā tas būtu jaunam automobilim. Lai kā gribētos aizņemties mazliet vairāk, kredīta aizņemšanas brīdī noformē summu:
• kuru godīgi zini, ka varēsi atmaksāt
• kura ir ne lielāka par nepieciešamo kredīta apjomu auto remonta izdevumu segšanai
 
Aptaujas liecina, ka cilvēki, kuri aizņemas auto remontam, ņem kredītu, kas vidēji ir ne lielāks par 5000 eiro.
 
Vai Tu vari nofomēt patēriņa kredītu auto remontam?
No patēriņa kredīta aizdevējkompānijas veida ir atkarīgs, no kāda vecuma tiek piešķirti aizņemtie līdzekļi. Dažās nebanku sektora aizdevēju kompānijās kredītu ir tiesīgi saņemt Latvijas pilsoņi no 18 gadu vecuma, citur tiek prasīts, lai persona, kura aizņemas līdzekļus, ir vismaz 21 gadu veca. Nauda tiks izsniegta pēc kredītvēstures un maksātspējas pārbaudēm, kas parasti neaizņem ilgāk par vienu darba dienu. Par ķīlu aizdevumam kalpo maksātspējas pierādījums, kuru noformē aizdevējs.

Lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, kas mēdz piemeklēt aizņēmējus, kuri pavirši lasa aizdevuma līgumu un vēlāk nespēj paņemto kredītu atmaksāt, iesakām aizņemties atbildīgi, izvērtējot iespējas aizņemto summu atdot.

Atceries, ka neviena veida kredīti nav labākais risinājums gadījumā, ja esi iedzīvojies parādos. Par finansēm ir jārūpējas ik dienu. Taču, ja auto remonts pārsteidzis nesagatavotu, patēriņa kredīts auto remontam būs labs risinājums atbildīgiem aizņēmējiem!

Ja esi nolēmis veikt patēriņa kredīta aizņēmumu:
• novērtē savu ikmēneša ienākumu un izdevumu attiecību;
• izvērtē kredīta lielumu, lai vēlāk spētu to arī atmaksāt;
• iepazīsties ar visiem aizdevuma nosacījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)