Banner 980x90

Konkursā vēlreiz meklēs Kuldīgas slimnīcas valdes locekli

Ventspils, 31.maijs, LETA. Kuldīgas novada pašvaldība vēlreiz rīkos konkursu uz vakanto Kuldīgas slimnīcas valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada domē.

2017.gada nogalē Kuldīgas slimnīcas vadītājs Ivars Eglītis iesniedza atlūgumu. Dome lēma, ka turpmāk slimnīcas valdē darbosies divi cilvēki, un divreiz izsludināja atklātus konkursus, lai atrastu slimnīcai jaunu vadību. Atbilstoši pašvaldības iecerei vienam no valdes locekļiem bija jābūt ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, bet otram – ekonomikā vai vadībzinībās.

Pirmais mēģinājums atrast piemērotus kandidātus valdes locekļu amatiem noslēdzās bez rezultāta, bet otrajā konkursā tika nolemts atbalstīt ārstes Jeļenas Mjasņikovas kandidatūru uz vienu no valdes locekļa amatiem ar specializāciju ārstniecībā. Viņa sāks darbu slimnīcas valdē tad, kad būs izvēlēts otrs slimnīcas valdes loceklis. Līdz brīdim, kad sāks darboties jaunā valde, slimnīcu turpina vadīt ārsts Āris Pētersons.

Mjasņikova ir sabiedrības veselības ārste Slimību un profilakses kontroles centra Kurzemes reģionālajā nodaļā Liepājā, kā arī vairākus gadus veic dežūrārstes pienākumus Kuldīgas slimnīcā.

Šodien Kuldīgas novada domes sēdē deputāti lēma vēlreiz rīkot konkursu uz vakanto slimnīcas valdes locekļa amatu. Informāciju par konkursu publicēs pašvaldības mājaslapā un vietējā laikrakstā.

Par slimnīcas valdes locekļu pieņemšanu darbā lems Kuldīgas novada domes deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)