Banner 980x90

Konkursā meklē labāko Kuldīgas kultūras centra pārbūves metu

Rīga, 8.aug., LETA. Izsludināts metu konkurss Kuldīgas kultūras centra ēku un pagalma pārbūvei un atjaunošanai Raiņa ielā 21, Kuldīgā, kura balvu fonds ir 9000 eiro, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa.

Kultūras centrs ir vietējās sabiedrības saieta vieta un nacionālo un vietējo kultūras tradīciju uzturēšanas centrs, kas ir daudzfunkcionāla kultūras institūcija un nodrošina sabiedrībai pieejamus kultūras pakalpojumus. Taču kultūras centrs ir vizuāli un morāli nolietojies, tajā pilnvērtīgi nevar darboties kultūras tradīciju uzturētāji, piemēram, amatierkolektīvi, kā arī sabiedrībai nozīmīgu kultūras pakalpojumu sniedzēji - koncertu, teātru un citi pasākumu organizatori -, skaidroja pašvaldībā.

Metu konkurss izsludināts ar mērķi nodrošināt Kuldīgas kultūras centru, kas atrodas Kuldīgas vēsturiskajā centrā, pilsētbūvnieciski, arhitektoniski un funkcionāli augstvērtīgu projektu ar tam piemērotām telpām, pārbūvējot un atjaunojot ēku kompleksu un tam pieguļošo teritoriju atbilstoši mūsdienu prasībām, uzlabojot ēku kompleksa un pagalma tehnisko un funkcionālo stāvokli, vizuālo izskatu, izbūvējot papildus telpas, nodrošinot vides pieejamība un ēku pilnvērtīgu darbību, tajā pašā laikā maksimāli respektējot ēku vēsturisko atmosfēru.

Saskaņā ar nolikumu konkursa darbi iesniedzami līdz 2.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)