Banner 980x90

Konkursā meklē Alsungas novada bibliotēkas vadītāju

Rīga, 25.sept., LETA. Alsungas novada pašvaldība izsludinājusi atklātu konkursu uz Alsungas novada bibliotēkas vadītāja amata, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lai pieteiktos uz vakanto amatu, pretendentam vajadzīga izglītība bibliotēku jomā, vai augstākā izglītība citā jomā, taču stājoties darbā obligāti būs nepieciešams apgūt tālākizglītības kursus bibliotēku darba jomā.

Pretendentam vajadzīga pieredze bibliotēku darbā, informācijas tehnoloģiju prasmes, valsts valodas prasme augstākajā līmenī, svešvalodu prasme, nepieciešama izpratne par finanšu plānošanu, kā arī profesionālās prasmes bibliotēkas darba plānošanā un vadībā.

Konkursa pretendentiem jāiesniedz īss dzīves un darba gaitu apraksts, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, motivācijas vēstule, Alsungas novada bibliotēkas attīstības redzējums, kā arī vēlamas rekomendācijas vai ieteikumu vēstules.

Dokumentus pretendenti var iesniegt līdz 28.oktobrim personīgi Alsungas novada domes Klientu apkalpošanas centrā, nosūtot pa pastu, vai ar drošu elektronisko parakstu parakstītu dokumentu nosūtot uz e-pastu "dome@alsunga.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)