Banner 980x90

Kā izvēlēties labāko LEGO konstruktoru?

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ja vēlaties uzdāvināt savam bērnam rotaļlietu, kas ne vien rada viņā prieku, bet arī attīsta viņa domāšanu, tad pareizā izvēle būs LEGO konstruktori. Mūsdienās piedāvājums ir ļoti plašs un, nonākot pie veikala plaukta, iespējams apjukt dažādo LEGO produktu klāstā. Kā izdarīt pareizo izvēli brīdī, kad nepieciešama labākā dāvana bērnam?

Pirmais nosacījums ir atbilstošs vecums
Pirmkārt, ieteicams aplūkot galveno informāciju uz LEGO kastēm – ikvienam konstruktoram ir norādīts tas, kādai bērnu vecuma grupai konkrētais komplekts ir piemērots. LEGO komplekti ir izveidoti tā, lai atbilstošā vecuma bērni varētu ar tiem gan spēlēties, gan attīstīt savas spējas, piemēram:
- mazākajiem LEGO entuziastiem no pusotra gada vecuma piemēroti komplekti ar lieliem klučiem, no kuriem var izveidot vienkāršas figūras;
- bērniem no četru gadu vecuma jau tiek dota iespēja salikt sarežģītākas formas, piemēram, automašīnas vai saldējuma stendus;
- tiem, kas sasnieguši jauniešu vecumu pieejami sarežģītāki konstruktori, kuru salikšanai nepieciešama jau liela deva apķērības.

Kāda ir bērnam interesējošā tēma?
LEGO konstruktori lielākoties ir sadalīti dažādās tēmās, kas padara vieglāku atbilstošākā konstruktora komplekta izvēli. Pirmkārt, komplekti ir sadalīti vairāk meitenēm tīkamās romantiskās tēmās un pārsvarā puišus piesaistošās tehniskākās tēmās, ko iespējams atšķirt arī pēc iepakojuma noformējuma. Dažiem komplektiem ir īpaša tematika, piemēram:
- LEGO Star Wars būs piemērota Zvaigžņu karu sāgas cienītājiem;
- LEGO Ninjago patiks austrumu cīņu faniem;
- LEGO Super heroes ieteicams iegādāties supervaroņu filmu mīļotājiem.
Līdz ar to, zinot un izprotot bērna intereses, būs iespējams atrast tam vislabāk piemērotus konstruktorus.

Iegādājieties internetā vien dažu minūšu laikā!
Ja Jūsu bērnam ir jau kāds LEGO konstruktors, tad ir vērts iegādāties kādu komplektu no tās pašas tēmas. Tas dos iespēju kombinēt klucīšus no dažādiem komplektiem, rezultātā iegūstot iespēju paplašināt jau iepriekš radīto iztēles pasauli. Visērtāk salīdzināt dažādus komplektus ir interneta veikalos, kur iespējams šķirot produktus gan pēc mērķauditorijas vecuma, gan pēc konstruktora tēmas. Visplašākā LEGO izvēle ir interneta veikalā 1a.lv, kur pieejami aptuveni 400 dažādu konstruktoru visa vecuma bērniem. Te atradīsiet gan nelielus komplektus dažu eiro vērtībā, gan augstas sarežģītības konstruktorus, kas būs laba dāvana bērnam īpašos svētkos. Ienāciet arī Jūs interneta veikala mājaslapā 1a.lv un pārliecinieties par to, cik viegli un ērti varēsi pasūtīt labāko dāvanu savam bērnam – attīstošu LEGO konstruktoru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)