Banner 980x90

Iegūsti autovadītāja tiesības SIA Autoskola

 Autoskola – vieta, kur iegūt visas nepieciešamās zināšanas, lai vadītu transportlīdzekli. Šobrīd ir pieejami dažādi varianti, kur apgūt braukšanas prasmes. Lai neapjuktu lielajā piedāvājumu klāstā, ir jāizvērtē un jāizvēlas īstā autoskola. 

Autoskola

Autoskola – vieta, kur iegūt visas nepieciešamās zināšanas, lai vadītu transportlīdzekli. Šobrīd ir pieejami dažādi varianti, kur apgūt braukšanas prasmes. Lai neapjuktu lielajā piedāvājumu klāstā, ir jāizvērtē un jāizvēlas īstā autoskola. 

Kvalitatīva apmācība, individuāla pieeja un pieejama mācību maksa – to visu piedāvā SIA Autoskola. Šī autoskola lepojas ne tikai ar kursantu simtprocentīgu CSDD teorijas eksāmena nokārtošanu, bet arī ar saviem mierīgajiem un pieredzes bagātajiem praktiskās braukšanas instruktoriem, kas palīdzēs apgūt braukšanu tā, lai Tu justos drošs un pārliecināts par savām spējām. 

Teorijas apmācības vairs nav garlaicīgas – autoskola lepojas ar saviem atraktīvajiem un pieredzes bagātajiem teorijas pasniedzējiem, kas neatstāsta noteikumus vārds vārdā no grāmatas, bet izveido jaunas pasniegšanas metodes, lai apmācības spētu ieinteresēt un noturēt vēlamo uzmanību. Pasniedzējs šobrīd izmanto piedāvātās studijas RTU profesionālā maģistra programmā "Automobiļu transports", kas ir plašākas un ietver arī ceļu satiksmes drošības pētniecību. 

Autoskola piedāvā vairāku kategoriju apmācības, kas pieejamas dažādos laikos – gan darbadienu rītos un vakaros, gan brīvdienās. Draudzīgas cenas un kvalitatīvs serviss – autoskola nodrošina izcilu sagatavotību vadītāja apliecības iegūšanā.

Lasiet vairāk: https://www.autoskolasia.lv/

Autoskolas Rīgā

Autoskolas Rīgā ir ļoti daudz, tāpēc bieži vien ir grūti atrast savām vajadzībām piemērotāko. Lai labāk spētu orientēties satiksmes plūsmā, ir vērts braukšanas apmācības iegūt tieši Rīgā. Galvaspilsētā ir vislielākā transportlīdzekļu satiksme, visdažādākie krustojumi un lielākie ierobežojumi. 

Autoskolas Rīgā ir ļoti daudz – katra no tām piedāvā sev izdevīgus apmācību noteikumus. Klientu atsauksmes liecina, ka tieši autoskolas Rīgā devušas nepieciešamo braukšanas pārliecību, sagatavojušas bīstamām situācijām un iemācījušas braukt lielā satiksmē. 

Autoskolas Rīgā izvēlas liels vēl neesošo un jau esošo auto vadītāju skaits, jo galvaspilsēta ir tā vieta, kura iemāca pārvarēt bailes un norūda jauno šoferi turpmākajai braukšanai. Šobrīd apmācības ir pieejamas  latviešu valodā.

Lielākoties autoskolas Rīgā apmācību modelī iekļauj pirmās palīdzības kursus – iegūtās kursu zināšanas noderēs dažādām dzīves situācijām. Apliecība par kursu apmeklēšanu būs derīga 5 gadus – ja autovadītāja apliecība šajā laika periodā nav iegūta, pirmās palīdzības kurss ir jāveic atkārtoti. Ja vēlies neilgā laikā iegūt vadītāja apliecību un nepārmaksāt par mācībām, piesakies SIA Autoskola un pavisam ātri tiec pie sen lolotā sapņa.

Lasiet vairāk: https://www.autoskolasia.lv/

B kategorija

B kategorija ir visizplatītākā un pieprasītākā braukšanas kategorija pasaulē. Ikdienā liela daļa cilvēku izvēlas pārvietoties ar savu transportlīdzekli – tas atvieglo ikdienu. B kategorija ietver 11 teorijas nodarbības un 20 obligātās braukšanas mācību stundas. 

Praktiskās braukšanas apmācības var sākt apgūt personas, kas sasniegušas 16 gadu vecumu, taču eksāmenus CSDD var kārtot no 18 gadu vecuma. Pirms praktiskās braukšanas apmācību uzsākšanas, ir iespējams izvēlēties gan mašīnu, ar kuru labprāt mācītos vadīt auto, gan instruktoru. 

Bieži vien gadās situācijas, ka ir grūti saprasties ar izvēlēto instruktoru, tāpēc autoskolas dod iespēju jebkurā brīdī instruktoru nomainīt. B kategorijas tiesības sniedz atļauju piedalīties ceļu satiksmē un vadīt transportlīdzekli, kura masa nepārsniedz 3,5 tonnas un pasažieru vietu skaits nav lielāks par 8. 

Mūsdienās B kategorija ir pieprasīta darba piedāvājumu vidū – šīs kategorijas vadītāja apliecība reizēm ir papildus prasmes apliecinājums jaunajā amatā.

Lasiet vairāk: https://www.autoskolasia.lv/kategorijas/b-kategorija

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)