Banner 980x90

Gājēju drošībai Kuldīgā pārbūvēs ietvi Dārza ielas posmā

Ventspils, 28.jūn., LETA. Gājēju drošībai Kuldīgā tiks pārbūvēta ietve Dārza ielas posmā no Vītolu līdz Grants ielai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Dārza ielu daudz izmanto tuvējo skolu – Kuldīgas pamatskolas, Viļa Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijas un Kuldīgas Alternatīvās sākumskolas – audzēkņi.

Pēc Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rekomendācijām līdz ar ietves izbūvi plānots mainīt arī satiksmes organizāciju. Dārzu ielas posms no Vītolu līdz Grants ielai turpmāk būs vienvirziena iela, un ar auto pa to varēs pārvietoties tikai virzienā no Vītolu uz Grants ielu. Braukšanai pretējā virzienā autobraucēji varēs izmantot Ventspils ielas posmu no Grants līdz Gravas ielai. Izmaiņas transporta kustībā stāsies spēkā pēc būvdarbu pabeigšanas.

Pašlaik norit projektēšanas darbi. Ietves pārbūves izmaksas būs zināmas pēc būvdarbu iepirkuma procedūras noslēguma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)