Banner 980x90

Ēdolē pulcēsies Kuldīgas, Alsungas un Skrundas seniori

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kuldīgas novada Ēdolē sestdien, 30.jūlijā, notiks 16.senioru saiets ar devīzi "Lai dzīve lustīga un kustīga!", kurā aicināti piedalīties Kuldīgas, Alsungas un Skrundas ļaudis.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Ēdoles pagasta pārvaldes vadītāja Anda Upleja, pasākuma dalībnieki aicināti ierasties Ēdoles pils parkā no pulksten 12.00, lai veidotu savam pagastam raksturīgos ziedu paklājus un iekārtotos pasākuma vietā.

Plkst.13.30 sāksies svētbrīdis Ēdoles baznīcā, kam sekos kopīga koka stādīšana un Ēdoles ciema ievērojamāko vietu apskate. Būs iespēja apmeklēt skolu un pie tās esošo Piņķu gravu, Ēdoles kultūras namā aplūkot izstādi, Dzirnavu dārzā nopelnīt piemiņas balviņas, atbildot uz jautājumiem par Ēdoli, kā arī apskatīt teikām apvīto Ēdoles pili un parku.

Pulksten 15.00 būs svētku oficiālā atklāšana, Liepājas folkloras kopas "Atštaukas" koncerts un pagastu apsveicināšanās. Turpinājumā balle kopā ar Alsungas kultūras nama kapellu "Suitu muzikanti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)