Banner 980x90

"Bite": Kurzemē mobilo internetu visaktīvāk izmanto Kuldīgas novada iedzīvotāji

Rīga, 17.okt., LETA. Kuldīgas novadā viens iedzīvotājs ik mēnesi mobilo sakaru operatora "Bite Latvija" ("Bite") tīklā iztērē vidēji 3,1 gigabaitu (GB) mobilo datu, un tas ir augstākais rādītājs starp Kurzemē esošajiem novadiem, aģentūru LETA informēja "Bites" pārstāvji.

Pēc uzņēmuma datiem, Kuldīgas novadam seko Ventspils novada iedzīvotāji, mēnesī patērējot vidēji trīs GB datu.

Kurzemē kopumā vidējais mobilā interneta patēriņš uz vienu lietotāju "Bites" tīklā veido 2,8 GB datu mēnesī.

Runājot par mobilā interneta lietotāju skaita pieaugumu, "Bites" pārstāvji sacīja, ka Kurzemē pirmais ir Ventspils novads - tur šā gada pirmajos sešos mēnešos mobilā interneta lietotāju skaits audzis par 30%. Liepājas novadā mobilā interneta lietotāju skaits audzis par 26%, Kuldīgas un Talsu novados - par 24%, Aizputes novadā - par 20%, bet Kandavas novadā - par 19%.

Jau ziņots, ka, investējot 1,27 miljonus eiro, "Bite" ar 4G+ tehnoloģiju aprīkojusi 80 bāzes staciju visā Latvijā.

"Bite" apgrozījums pagājušajā gadā bija 78,971 miljons eiro, kas ir par 17,4% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 39,7% un bija 7,345 miljoni eiro. "Bite Latvija" pamatkapitāls ir 99,085 miljoni eiro, un tas pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam "Bite Lietuva".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)