Banner 980x90

Berendsen.lv produkti – serviss piedāvā plašāko higiēnas preču klāstu ikviena vajadzībām

Berendsen.lv tieši Jums izdevīgi piedāvā plašu paklāju nomu un servisu, daudzveidīgu higiēnas preču klāstu, mopu nomu un servisu, kā arī kokvilnas dvieļus. Izvēlieties sev vēlamo un vajadzīgo par īpaši labām cenām un ievērojami uzlabojiet tīrību savā mājsaimniecībā vai darba vidē.

Berendsen kokvilnas dvieļi – praktiski un ērti lietojami
- Berendsen saviem klientiem piedāvā iegādāties kokvilnas dvieļus, kas noderēs gan lielās virtuvēs, gan mazās mājsaimniecībās.
- Kokvilnas dvieļu serviss – praktisks ieguvums. Dvieļus katru nedēļu nomainīs Berendsen.lv servisa darbinieki.

Mopu serviss – grīdas būs vienmēr tīras un sakoptas
- Mopu slotas ir izgatavotas no kokvilnas un spēj vislabāk tīrīt un savākt radušos putekļus.
- Turklāt Brendsen.lv servisa piedāvātais mops būs ērts un praktisks palīgs dažādu grīdu uzkopšanā – ar mopu ir ērti un ātri uzkopt betona, koka, flīžu grīdas, parketu, laminētu parketu un pat linoleju. Samaziniet savas izmaksas jau tūlīt!

Paklāju noma un serviss – praktisks un izdevīgs ieguvums
Berendsen.lv saviem klientiem piedāvā nomāt dažādu veidu paklājus – neilona, kokvilnas, paklājus ar firmu logo, sarkanos paklājus svētkiem, īpašos komforta paklājus, kā arī dažādu dizainu paklājus un pat skreiperu paklājus.

Higiēnas produkti un aprīkojums – nodrošiniet augstākās higiēnas prasības savās mājās vai darba vidē
- Berendsen.lv Jūsu ērtībām piedāvā pilna servisa higiēnas aprīkojumu dažādu izmēru un veidu tualetēm. Jāuzsver, ka Berendsen.lv tirgotajām higiēnas precēm ir unikāls dizains un funkcionalitāte, kas nodrošina augstākos tīrības standartus un iederēsies ikvienā interjerā.
- Jāuzsver,  ka tualetes aprīkojuma dizainu ir veidojusi "Knud Holscher" dizaina grupa – pasaulē pazīstamā zīmola "Ifö" izstrādātāja.

Jaunajā higiēnas aprīkojumā ir iekļauti daudzveidīgi piederumi – putu ziepju dozators, tualetes papīra turētājs, kokvilnas dvieļa turētājs, Lady Care higiēnas tvertnes, šķidrie atkaļķošanas līdzekļi, putu ziepju dozatori, tualetes papīra turētāji, kokvilnas dvieļu turētāji, atkritumu tvertnes, roku dezinfekcijas līdzekļi, gaisa atsvaidzinātājus, kā arī tualetes birstes.

Beredsen.lv produkti ir piemēroti ikvienā uzņēmumā, darba telpās vai dzīvojamajā platībā – izvēlieties pārbaudītas vērtības un augstu kvalitāti par labu cenu!

Ja Jums ir ieinteresējis Berendsen serviss un vēlaties nomāt vai iegādāties kādu preci, rakstiet e-pastu: info@berendsen.lv vai zvaniet pa tālruni +371 675 000 75, vai apmeklējiet  mājaslapu Berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)