Banner 980x90

Ātrie kredīti no 20 gadu vecuma – Vivus.lv

Tiek uzskatīts, ka gados jauniem pilsoņiem ir grūtāk tikt pie kredīta. Tas var būt stāsts par banku, nevis par ātrajiem kredītiem, jo tos var saņemt praktiski visās vecuma grupās. Ātros kredītus personām no 20 gadu vecuma izsniedz arī kompānija Vivus.lv, kas neprasa pirmo iemaksu pie aizdevuma izsniegšanas.
   
Vivus.lv darbojas uz izdevīgiem nosacījumiem, kas būs pa prātam katram klientam. Viens no kompānijas jaunumiem ir kredītlimits jeb noteikumi, kas attiecas uz maksimālās aizdevuma summas piešķiršanu, ko var aizņemties no Vivus.lv. Būtiski, ka ar katru atmaksāto aizdevumu klienta kredītlimits palielināsies. Turklāt sava kredītlimita ietvaros varēsit saņemt arī papildu aizdevumu bez komisijas maksas par tās izsniegšanu. Jāsaka, ka maksimālā summa, ko izsniedz Vivus.lv, ir 1500 eiro. Tas, kāda būs Jūsu pirmā kredīta aizdevuma summa, lems kredītiestādes darbinieki, balstoties uz to, kādi ir Jūsu ikmēneša ienākumi jeb iespējas atdot kredītu norādītajā laikā.
   
Par Vivus.lv kredīta aizdevumu Jums būtu jāatceras, ka personām no 20 gadu vecuma ātrie kredīti tiek izsniegti ar tādiem pašiem nosacījumiem, kādi ir visiem pārējiem. Proti, ja Jums pietrūkst naudas un ir kauns to lūgt vecākiem, draugiem vai paziņām, tad nelauziet galvu par citiem aizņemšanās veidiem. Piesakieties Vivus.lv kredītam ar īpaši labiem aizdevuma nosacījumiem. Piemēram, pirmo kredītu ar izvēlēto naudas summu Jūs varat saņemt uz termiņu līdz 90 dienām, turklāt bez komisijas maksas jeb papildus procentu likmes. Tas nozīmē, ka, atdodot kredītu, Jums nebūs jāpārmaksā ne cents.
   
Netērējiet laiku veltīgi, ja gribat jau 10 minūšu laikā saņemt iztrūkstošos naudas līdzekļus personīgo vajadzību risināšanai, tad aizpildiet kredīta pieteikuma formu Vivus.lv mājaslapā, izvēlieties vēlamo naudas summu un gaidiet aizdevēja lēmumu par kredīta piešķiršanu.
   
Gadījumā, ja Jums vēl nav izveidots personīgais profils mājaslapā, tad varat to izdarīt jebkurā Jums ērtā brīdī. Pēc tam tajā varēsit sekot līdzi arī kredīta apmaksas noteiktajiem termiņiem, kas kalpos par atgādinājumu tam, ka šie termiņi noteikti ir jāievēro. Pretējā gadījumā Jūs varat sev neapzināti izveidot sliktu kredītvēsturi, bet tas savukārt var kalpot par atteikuma iemeslu, ja gribēsit aizņemties naudu nākamajā reizē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)