Banner 980x90

 Ātrais kredīts internetā – un dzīve daudz vienkāršāka!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kuram gan no mums nav gadījusies situācija, kad steidzami ir nepieciešama nauda, taču ir neērti aizņemties no draugiem vai radiem. Nonākšana šādās situācijas nebūt nav nekas neparasts, tāpēc par to nevajag kaunēties, bet gan meklēt risinājumus, kā izvairīties no finanšu grūtībām. Viena no iespējām, kas viennozīmīgi dzīvi padara daudz vienkāršāku, ir ātrais kredīts internetā.

Ātrais kredīts internetā un tā iespējas
Ātrais kredīts ir aizdevums, ko nebanku kredītdevējs pēc pieprasījuma izsniedz klientam. Salīdzinājumā ar kredītiem bankās, ātrais kredīts internetā tiek noformēts daudz vienkāršāk un ātrāk. Jums nav nepieciešams iesniegt dokumentus vai izziņas no darbavietas, jo ātro kredītu sniedzēji Jums uzticas. Ātrais kredīts internetā ir iespēja aizņemties tieši tik lielu naudas summu, cik Jums nepieciešams. Salīdzinājumā ar kredītiem bankā, ātro kredītu uzņēmumi izsniedz arī salīdzinoši nelielas kredītu summas. Varat paņemt kredītu, sākot pat no 50 eiro.

Ātrā kredīta priekšrocības
- Ātra izsniegšana. Jūsu pieprasījums pēc ātrā kredīta internetā tiks nekavējoties apstrādāts. Izvērtējot Jūsu maksātspēju, nauda uz kontu tiks pārskaitīta 15 minūšu laikā. Tas, cik ātri kredīts tiks ieskaitīts Jūsu bankas kontā, atkarīgs no bankas, kurā atvērts Jūsu konts.
- Pielāgots atmaksas grafiks. Ātrais kredīts internetā parasti tiek piešķirts uz 30 dienu atmaksas periodu. Taču tas nebūt nenozīmē, ka Jums nauda būs jāatdod tieši šajā laika posmā. Ātro kredītu termiņš var tikt pagarināts par 7, 14 vai 30 dienām, atkarībā no tā, cik garš pagarinājums Jums nepieciešams.
- Nekādas pārmaksas. Lieliskākais tas, ka pie ātro kredītu sniedzējiem pirmais aizdevums bieži vien ir pilnībā bez maksas. Tas nozīmē, ka Jums būs jāatdod tieši tik liela summa, cik Jūs aizņēmāties un ne centa vairāk. Pirmajam kredītam nekad nav piemēroti procentu maksājumi. Galvenais, pievērsiet uzmanību tam, vai Jūsu izvēlētā kredītiestāde tiešām piedāvā pirmo aizdevumu bez maksas.  

Lai saņemtu aizdevumu, Jums jāreģistrējas sava izvēlētā kredītdevēja mājaslapā. Ja aizdevumu izmantojat pirmo reizi, tad Jums pieteikuma veidlapā būs jānorāda savs vārds, uzvārds, personas kods un mobilā tālruņa numurs. Lai saņemtu aizdevumu, Jums ir jāatbilst arī dažām prasībām: jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 70 gadiem bez kavētiem kredītmaksājumiem vai līgumsaistību pārkāpumiem. 

Kur vērsties? 
Ātrais kredīts internetā viegli noformējams pie aizdevēja Viasms.lv. Ja radusies nepieciešamība pēc aizdevuma, tad droši dodieties uz mājaslapu Viasms.lv un noskaidrojiet papildus informāciju par aizdevuma iespējām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)