Banner 980x90

Alsungas seniori apaļās jubilejās saņems keramikas izstrādājumus

Rīga, 9.janv., LETA. Alsungas novada dome lēmusi turpināt sadarbības līgumu ar biedrību "Alsungas keramika", kas paredz arī šajā gadā novada seniorus apaļās jubilejās sveikt ar keramikas izstrādājumiem.

Domes deputāti lēmuši slēgt sadarbības līgumu ar "Alsungas keramika" par keramikas izstrādājumu izgatavošanu no biedrības iegādātā māla un glazūrām izmantošanai prezentācijas vajadzībām un senioru godināšanai.

Sadarbības rezultātā biedrība izgatavos 40 keramikas izstrādājumus senioru godināšanai un astoņus keramikas izstrādājumus domes prezentācijas vajadzībām. Savukārt Alsungas novada domes šajā gadā segs biedrības elektrības izmaksas par 980 kilovatstundām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)