Banner 980x90

Alsungas novada dome aicina iedzīvotājus uz sapulci par administratīvi teritoriālo reformu

Rīga, 4.apr., LETA. Alsungas novada domes deputāti un iestāžu, struktūrvienību vadītāji 11.aprīlī plkst.18 Alsungas kultūras namā aicina iedzīvotājus uz sapulci, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Kā aģentūrai LETA stāstīja Alsungas novada domes priekšsēdētāja Daiga Kalniņa, sapulcē plānots runāt par administratīvi teritoriālo reformu.

"10.aprīlī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) informēs pašvaldības par vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālo reformu. Pēc šīs sanāksmes būs objektīva informācija ar kuru varēsim iepazīstināt savus iedzīvotājus, lai lemtu kā pašvaldībai turpmāk rīkoties," teica Kalniņa.

Viņa stāstīja, ka uz iedzīvotāju sapulci parasti ierodas 30-60 cilvēki. Kalniņa ir pārliecināta, ka Alsungas novadā rīkos iedzīvotāju aptauju, jo tas ir vienīgais veids kā noskaidrot iedzīvotāju viedokli par administratīvi teritoriālo reformu.

Jau ziņots, ka Ikšķiles novada pašvaldība ārkārtas domes sēdē vienojās organizēt iedzīvotāju aptauju par iespējamo Ikšķiles novada pievienošanu citiem novadiem. Aptauja notiks no 9.maija līdz 11.maijam, katru dienu vairākas stundas būs atvērti un pieejami balsošanas iecirkņi līdzīgi, kā tas ir vēlēšanu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)