Banner 980x90

Aicina izteikt viedokli par Alsungas novada dabas lieguma "Diļļu pļavas" izmantošanu

Rīga, 20.nov., LETA. 3.decembrī plkst.11 Alsungas novada domē notiks sanāksme par dabas lieguma "Diļļu pļavas" dabas aizsardzības plāna izstrādes sākšanu un teritorijas izmantošanu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Dabas liegumā vērtība ir Baltijas ledus ezera senkrasta pakājē dabas faktoru un cilvēka saimnieciskās darbības rezultātā izveidojies Kurzemei raksturīgs zālāju tips, kas daudzviet Latvijā meliorācijas dēļ izzudis. Tāpat liegumā, kas ir 174 hektārus plašs, sastopami dabiskie zālāji ar zilgano molīniju un stāvo vilkakūlu, kā arī kaļķaini zāļu purvi un kadiķu audzes zālājos un virsājos.

Dabas aizsardzības pārvalde aicina iedzīvotājus, zemju īpašniekus, uzņēmējus un citus interesentus piedalīties informatīvajā sanāksmē, lai izteiktu priekšlikumus un paustu viedokli par turpmāko teritorijas apsaimniekošanu un izmantošanu.

Dabas aizsardzības plānu liegumam izstrādā SIA "Enviroprojekts", un uzņēmumam līdz 10.decembrim var izteikt viedokli un sniegt priekšlikumus par dabas lieguma attīstības vīziju turpmākajiem 12 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)