Triko, Salons

Triko, Salons

Atsākam strādāt!
Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
+371 29363920 +371 29363920 Mājaslapa Mājaslapa

Par salonu "TRIKO"

Salons Triko tirgo Latvijā ražotus sieviešu apģērbus - kvalitatīva kokvilnas apakšveļa, nakts veļa, gultas veļa, segas, spilveni, dvieļi no Latvijas, Igaunijas un Polijas. Trikotāžas kleitas, svārki, blūzes. Apgērbi jebkurai gaumei!

 

Piedāvājam:

Šeit Jums ir iespēja iegādāties kvalitatīvus apģērbus no Latvijas ražotāja "Magnolica". Šeit varēsiet iegādāties arī Latvijā ražotu kokvilnas satīna gultas veļu. Piedāvājam pasūtīt gultas veļu Jums vajadzīgajos izmēros, krāsās un komplektācijās! Dažādu izmēru un krāsu frotē dvieļi, priekšauti, virtuves dvieļi. Piedāvājam arī igauņu ražotāja "Friends Textile" apakšveļu, Igaunijā ražotas segas un spilvenus. Poļu firmas "Wadima" sieviešu, vīriešu un bērnu apakšveļa, nakts veļa, halāti. Piedāvājumā - kleitas, svārki, bikses, topi, tunikas, blūzes, džemperi, bītlenes. Atradīsiet sev piemērotu peldkostīmu vai peldbikses no firmas "Maris" un Latvijas ražotāja "Diva Sharm". Piedāvājam arī firmu "Loretta", "Diva Sharm" un "ValmirA" krūšturus ar un bez kauliņa, plašā izmēru diapazonā no 75 līdz 120.

Kontaktinformācija

Mobilais tālrunis +371 29363920
E-pasts d-vite@inbox.lv
Mājaslapa https://www.trikosalons.lv/
Reģistrācijas numurs 41202025890

Darba laiks

  • Pirmdiena 10:00-16:00
  • Otrdiena 10:00-16:00
  • Trešdiena 10:00-16:00
  • Ceturtdiena 10:00-16:00
  • Piektdiena 10:00-16:00
  • Sestdiena 10:00-15:00
  • Svētdiena -

Atslēgvārdi

Trikotāža, trikotāžas izstrādājumi, trikotāžas kleitas, trikotāžas izstrādājumi, Apģērbu tirdzniecība, trikotāžas apģērbi, trikotāžas kleitas, Sieviešu apģērbi, bērnu naktsveļa, pidžamas, naktskrekli, gultas veļa, satīna gultas veļa, kokvilna, apģērbs, Sieviešu apģērbi, Trikotāžas kleita, Trikotāžas svārki, Trikotāžas bikses, Trikotāžas mētelis, Lietusmētelis, Vējjakas, Trikotāžas kostīmi, Tops sievietēm, Kleitas, Blūzes, Bikses, Svārki, Legingi, Šorti, Blūzes, Tunikas, Bolero, Vestes, Kombinezons, Vakarkleitas, Vakara tērpi, Biroja kleita, Ofisa kleita, Apģērbi no viskozes, Kleita no viskozes, Kleita ar fliteriem, Kleita ar dekoratīviem akmeņiem, Kleitas ar izšuvumu, Kleitas ar apdruku, Sporta apģērbi, Sieviešu kleitas, Palagi, gultas pārvalki, segas, spilveni, vīriešu apakšveļa, siltā apakšveļa, gultasveļa, satīna gultasveļa, dvieļi, dvielis, priekšauti, apakšveļa, krūšturi, krūšturis, sauļošanās tērpi, peldkostīmi, peldbikses, sieviešu veļa, vīriešu veļa, halāti, naktsveļa. ...vairāk

Pieteikt izmaiņas uzņēmuma informācijā

Galerija

Reklāma